Cannelloni

Ingredienser
Fyllning till Cannellonin
1 paket Canneloni
3 Chorizo
2 Vitlöksklyftor
1 Paket Bladspenat
1 Burk Ricotta
1 dl Parmesan
0,5 dl Olivolja
1 msk Soltorkade Tomater Paste
Salt och peppar
Spara ytterligare 1 dl Parmesan för att kunna toppa inför gräddningen.
Tomatsås
2 Vitlöksklyftor
1,5 Buljongtärning Kyckling
2 dl Vatten
Rikligt med Olivolja
1 msk Torkad Basilika
2 Krossade Tomater
1 Pinch Socker
Salt och peppar
Såhär gör du:
Fyllning till cannellonin
Sätt på ugnen på 225°C så du har det klart när det är dags att tillaga dina cannellonis.
Börja därefter med att ta ut innanmätet från korven och smula ner i mindre bitar. Stek därefter korven på mellanhög värme i rikligt med olivolja tills den börjat ta färg och krispa till sig, detta tar ett par minuter. Finhacka därefter vitlöken och tillsätt detta till korven och låt fräsa med ytterligare 3 minuter utan att vitlöken tar färg. Ställ detta sedan åt sidan och lägg då i bladspenaten medan pannan fortfarande är varm. Vänd runt detta så att allt blandas. Låt svalna.
Blanda därefter ricotta, parmesan, olivolja och soltorkade tomaterpaste tillsammans. Vänd sedan ner chorizoblandningen och smaka av med salt och peppar.
Tomatsåsen
Nu är det dags för tomatsåsen. Börja med att fräsa vitlöken i rikligt med olivolja utan att den tar färg (annars blir den bitter). Vänd sedan i krossade tomater, torkad basilika, vatten, buljongtärning, socker och smaka därefter av med salt och peppar. Låt detta puttra på medelvärme i ca 20 minuter.
Nu kommer själva skapandet av cannelonin. Fyll en spritspåse med din magiska fyllning som du nu gjort. Fyll därefter upp dina cannellonis med rikligt av smet. Gör så många du kan enda tills din fyllning är slut!
Ta nu fram en ugnsform och olja in denna. Lägg därefter ut dina cannellonis i ugnsformen och toppa med tomatsåsen så det täcker minst halva av dina cannellonis. Toppa därefter med den resterande parmesanen eller annan ost som du har hemma. Hur mycket ost du toppar med beror på hur "goffigt" du vill ha det!
Skjutsa sedan in dessa i mitten av ugnen och låt de gräddas i ca 20 minuter eller tills de fått fin färg. Ta sedan ut och njut av dina helt magiska cannellonis!