Västerbottensill

Ingredienser

8 sidor inläggningssill

2 dl riven västerbottenost

1 msk dijon

1 dl cream fraiche

0,5 dl majonnäs

1 tsk cayennepeppar

Salt & Peppar


Såhär gör du:

Skölj av sillen, skiva sedan upp sillen i ca 1-1,5 cm skivor. 

Blanda sedan ihop resterande ingredienser i en bunke, smaka av med salt och nymald peppar. 

Vänd ner sillen i blandningen och rör runt.

Lägg därefter sillen i önskad behållare och låt stå i kyl i minst 3h innan servering.

Njut sedan av din spännande och fantastiskt smarriga sill!

© 2019 Foodbyswedes. Alla rättigheter reserverade.
Skapad med Webnode Cookies
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång
Vi använder cookies för att möjliggöra en korrekt funktion och säkerhet på vår hemsida, och för att erbjuda dig bästa möjliga användarupplevelse.

Avancerade inställningar

Du kan anpassa dina cookie-val här. Aktivera eller inaktivera följande kategorier och spara ditt val.